Odkup vozil

  • Nakazilo na vaš TRR takoj
  • Možnost poplačila leasinga
  • Vozilo si pridemo ogledati tudi k vam
  • Ogled vozila pri vas doma
  • Smo prijazni, korektni in diskretni

KAKŠNO VOZILO PRODAJATE?

Izpolnite spodnji obrazec in v najkrajšem možnem času se vam bomo oglasili s cenitvijo. Za okvirno cenitev se nam lahko oglasite tudi po telefonu na 041 211 130 ali 040 186 055.

Svetovali vam bomo v zvezi s prodajo vašega vozila. Prav tako vam lahko vaše vozilo okvirno ocenimo, tako da boste vsaj približno vedeli koliko je vredno. Izpolnite obrazec ali pokličite na katero izmed telefonskih številk na levi strani.

Nabolj ugodna rešitev za vas in nas je, da pri nas naredite menjavo staro za staro. Prav tako ni nobenih težav, če potrebujete gotovino in želite vaše vozilo samo prodati. Pri tem se bomo potrudili, da vaše vozilo ocenimo kar se da dobro in v okviru naših zmožnosti za nadaljnjo prodajo.

Po dogovoru pridemo na ogled vozila tudi k vam domov, kamorkoli po Sloveniji. Odkupimo vse vrste in znamke vozil. Pogoj je, da so avtomobili dobro ohranjeni in so redno servisirani. V primeru, da želite da ocenimo vaše vozilo nas pokličite ali nam pišite.

Denar dobite takoj. Možne so vse vrste dogovorov: samo odkup vozil, menjava za dražje ali menjava za cenejše vozilo.

ODKUP RABLJENIH VOZIL DO STAROSTI 8 LET


Vaše rabljeno vozilo lahko pripeljete k nam, saj verjamemo, da si tudi vsako rabljeno vozilo zasluži drugo priložnost. Ne glede na to, ali gre za malo rabljeno vozilo ali povsem vozno rabljeno vozilo, ki ga je nadomestil novejši model, je treba za odsluženega jeklenega konjička primerno poskrbeti. Namesto, da bi ga zavrgli in morda celo plačevali stroške odvoza in razgradnje, vam ponujamo alternativo – menjava za drugo rabljeno vozilo! Za gotovinski odkup lahko pripeljete vsa rabljena vozila, stara do 8 let.


Pri nas odkupljena vozila tudi prodajamo. Obiščite našo kategorijo prodaja avtomobilov, kjer si lahko ogledate vse rabljene avtomobile, ki so na prodaj.


Odkup avtomobilov je pri nas povsem enostaven, saj razumemo, da si s prodajo starega avtomobila ne želite nakopati še dodatnih skrbi in stroškov. Prav zato odkup vozil vključuje še dodatne storitve, na primer obisk in ogled vozila na vaši lokaciji ter možnost poplačila leasinga. Če se naposled dogovorimo za odkup avtomobila, vam denar takoj nakažemo na vaš TRR, lahko pa se dogovorimo za menjavo staro za novo. Pri nas je odkup avtov prilagojen vašim željam, prepričano smo, da bomo skupaj našli najbolj ugodno rešitev tudi za vaš avtomobil – okvirno cenitev lahko opravimo kar preko spleta ali telefona!