Odkup rabljenih vozil

Odkupujemo dobro ohranjena in redno servisirana vozila s primernim številom prevoženih kilometrov. Nakazilo ali gotovino dobite takoj! Za okvirno vrednost vašega avtomobila nas pokličite ali nam pišite. Po dogovoru lahko pridemo vozilo pogledati tudi na dom.Naziv BP avto, odkup-prodaja rabljenih vozil, Simon Pevec s.p.
Naslov Poslovna enota Šempeter
Ob Savinji 9
3313 Polzela
Poslovna enota Celje
Ipavčeva 21
3000 Celje
T
M
F
E
03 700 15 50
041 211 130, 040 186 055
03 700 15 55
prodaja@bpavto.si
Delovni čas

ponedeljek - petek: 9:00 - 17:00
sobota: 9:00 - 12:00
nedelja in prazniki: zaprto


 

Odkup vozil

Vaše vozilo  
Ime*:
E-pošta*:
Telefon:
 
Znamka:
Tip:
Gorivo:
Leto prve registracije:
Št. prevoženih kilomotetrov:
Servisna knjiga:
Nov kupljen v Sloveniji:
  * obvezen vnos

Vsak človek ima svoj razlog, da želi menjati ali prodati svoje vozilo. Bodisi, da si želite le malo spremembe, bodisi da potrebujete gotovino, pri nas vam lahko pomagamo.

 

Najbolj ugodna rešitev za vas in nas je, da vaše vozilo menjate za BP Avto. Prav tako pa ni nobenih težav, če potrebujete gotovino in želite vaše vozilo samo prodati. Pri tem se bomo potrudili, da vaše vozilo ocenimo kar se da dobro in v okviru naših zmožnosti za nadaljnjo prodajo.

 

Po dogovoru pridemo na ogled vozila tudi k vam domov, kamorkoli po Sloveniji. Odkupimo vse vrste in znamke vozil. Pogoj je, da so avtomobili dobro ohranjeni in so redno servisirani. V primeru, da želite da ocenimo vaše vozilo nas pokličite ali nam pišite.

 

Gotovino dobite takoj. Možne so vse vrste dogovorov: odkup vozil, menjava za dražje ali menjava za cenejše vozilo.

JANKO PEVEC

Svetovali vam bomo v zvezi s prodajo vašega vozila. Prav tako vam lahko vaše vozilo okvirno ocenimo, tako da boste vsaj približno vedeli koliko je vredno. Izpolnite obrazec ali pokličite na katero izmed telefonskih številk na levi strani.


ŽELITE VEDETI PRVI? PRIDRUŽITE SE NAM:

 • Slovensko poreklo
  Večina avtomobilov v naši zalogi je kupljena v Sloveniji z znano zgodovino. Praviloma nudimo novejša in dobro ohranjena vozila z malo prevoženimi kilometri.

 • Servisna knjiga
  Vozila, ki jih prodajamo imajo večinoma potrjeno servisno knjigo. Tako so zanesljiva in varna, predvsem pa vam ničesar ne prikrivajo.

 • Garancija
  Vsa naša rabljena vozila imajo garancijo, ki jo zagotavljamo sami preko našega servisa.

 • Možnost vračila
  V kolikor iz kakršnega koli razloga z vozilom ne boste zadovoljni, ga lahko v roku 8 dni vrnete. Vljudno vam bomo vrnili vaš denar ali zamenjali za drugo vozilo.
    Administracija    ©2011, BP Avto, Simon Pevec s.p.    razvoj: PLAN e d.o.o.    oblikovanje: Kontrastika