O BP avto

Našim kupcem želimo zagotoviti kvalitetna in dobro ohranjena rabljena vozila. Skoraj vsi avtomobili v naši ponudbi so kupljeni v Sloveniji in imajo znano zgodovino. Naša vozila so v povprečju mlajša od treh let in lahko popolnoma nadomestijo nakup novega avtomobila.Naziv BP avto, odkup-prodaja rabljenih vozil, Simon Pevec s.p.
Naslov Poslovna enota Šempeter
Ob Savinji 9
3313 Polzela
Poslovna enota Celje
Ipavčeva 21
3000 Celje
T
M
F
E
03 700 15 50
041 211 130, 040 186 055
03 700 15 55
prodaja@bpavto.si
Delovni čas

ponedeljek - petek: 9:00 - 17:00
sobota: 9:00 - 12:00
nedelja in prazniki: zaprto

Vprašajte nas
Ime*:
E-pošta*:
Telefon:
Vprašanje*:
* obvezen vnos

O BP avto

Naše dolgoletne izkušnje na trgu rabljenih vozil kupcem zagotavljajo kakovostne storitve. Pred nekaj leti smo se odločili ustanoviti blagovno znamko BP Avto, kjer BP pomeni „Brez Problemov“. Naš cilj ni postati največja avtohiša v Sloveniji, pač pa biti avtohiša z najkvalitetnejšimi avtomobili v Sloveniji. Zato strankam zagotavljamo BP avtomobile. BP avto je:

 

 • Tehnično brezhiben
 • Strokovno pregledan
 • Nov kupljen v Sloveniji
 • Redno servisiran z znano zgodovino
 • Z malo prevoženimi kilometri
 • Odlično ohranjen

 

Da bo vaš nakup kar najbolj brez skrbi zagotavljamo za večino vozil garancijo in možnost vračila v 8 dneh od dneva nakupa.

 

Naša osnovna dejavnost je prodaja rabljenih vozil vseh znamk. Prav tako imate pri nas možnost menjave vozila (staro za staro) ali pa vaše vozilo samo odkupimo in vam izplačamo gotovino. Uredimo vam financiranje in vse ostalo kar potrebujete za vaš BP avto.

SIMON PEVEC

Ves čas skrbimo za kvalitetno zalogo vozil z malo prevoženimi kilometri. Delamo pošteno in korektno, zaradi tega ste ob nakupu pri nas brez skrbi. Varnost nakupa vam, poleg "naše besede", zagotavljata garancija in možnost vračila avtomobila v 8 dneh od nakupa.

ŽELITE VEDETI PRVI? PRIDRUŽITE SE NAM:

 • Slovensko poreklo
  Večina avtomobilov v naši zalogi je kupljena v Sloveniji z znano zgodovino. Praviloma nudimo novejša in dobro ohranjena vozila z malo prevoženimi kilometri.

 • Servisna knjiga
  Vozila, ki jih prodajamo imajo večinoma potrjeno servisno knjigo. Tako so zanesljiva in varna, predvsem pa vam ničesar ne prikrivajo.

 • Garancija
  Vsa naša rabljena vozila imajo garancijo, ki jo zagotavljamo sami preko našega servisa.

 • Možnost vračila
  V kolikor iz kakršnega koli razloga z vozilom ne boste zadovoljni, ga lahko v roku 8 dni vrnete. Vljudno vam bomo vrnili vaš denar ali zamenjali za drugo vozilo.
    Administracija    ©2011, BP Avto, Simon Pevec s.p.    razvoj: PLAN e d.o.o.    oblikovanje: Kontrastika